Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki látta a BBC Robin Hood...

Valaki látta a BBC Robin Hood második évadának 13. részét és eltudná mondani, hogy mi történt?

Figyelt kérdés
Második évad 13. részének a vége érdekelne, hogy pontosan mi történt Marien-nel, Will-el, a szaracén lánnyal,odáig láttam amíg Robinékat kiviszik a sivatagba és magukra hagyák őket. A választ elölre is köszönöm.

#BBC #Robin Hood #Jonas Amstrong
2012. ápr. 23. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:
a sheriff odakötözi még mariant is, aztán jön Carter, és megmenti őket, aztán Gisborn meg akarja ölni a királyt, de marian odaáll elé, és meg akarja menteni. Gisborn újra megkéri a kezét, Marian pedig a szemébe röhög, hogy inkább meghal és, hogy robint szereti, és hozzá fog feleségül menni, mire gisborn leszúrja, amikor megjelenik robin, és így a királyt már nincs ideje megölni. Robint és Mariant a király gyorsan összeadja, mielőtt Marian meghal. Robin eltemeti Mariant a sivatagban. Will és Djaq együtt ott maradnak a szent fölön, Robinék visszafogadják Alant, és hazamennek Angliába. :'( hát, zseniális rész, mégis utálom. Marian halála miatt 1,5 milliót esett a nézettség. a harmadik évadot én sem vagyok hajlandó megnézni.
2012. júl. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!