Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Igaz, hogy az Alkonyatban...

Igaz, hogy az Alkonyatban Robert Pattison már csak vonakodva játszik?

Figyelt kérdés
Néha szoktam olvasgatni újságokat, de minap a kezembe akadt, és azt írták, hogy Robnak kezd belőle elege lenni. Ugyanis az Újholdban Jacob sokkal több szerepet kap, és nagyon haragszanak egymásra. De hát, a könyvben alig van Edward, mert elhagyja Bellát. Akkor most hogy lesz?
2009. jún. 21. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Erről még nem hallottam, de most már én is kíváncsi vagyok rá :) Amúgy ha igaz, akkor elég nagy hülyeség, hogy emiatt haragszanak egymásra. A könyvben is többet szerepel Jacob, szóval...na mindegy. Ha meg már itt tartunk én szívesebben nézem Jacob (Taylor L.) arcát és felsőtestét :P :D
2009. jún. 21. 16:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem Edwardot, jól játssza Rob őt. De én is ezt mondom... A könyv felében nem szerepel, akkor lehet, hogy ezt is csak kitalálták?
2009. jún. 21. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Ez így van,nem nagyon akart szerepelni a New Moonban,mert állítólag unja már a a 'vámpírkodást',de nem értem ezért mért haragszik Taylorra?:Sén jobban szeretem végülis mint robot..de edward szerepét nagyon jól eljátsza
2009. jún. 21. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
*mármint Robert játsza jól Edward szerepét
2009. jún. 21. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Én is szeretem Robot és tényleg jól játssza Edwardot, csak hát Taylor jobb pasi ezt meg kell hagyni :D Bár elég sok mindent kihoztak Robból a filmben, egészen helyes lett :D

Amúgy meg fura, hogy ilyen hamar megúnta a szerepét...Meg úgy tudom, hogy összejött Kristennel, szóval legalább örülhetne, hogy a nőjével játsszik egy filmben :D

2009. jún. 21. 17:28
 6/10 A kérdező kommentje:
éa akkor most leváltják? AZ úgy már nem az igazi... :(
2009. jún. 21. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem váltják le, én legalábbis úgy tudom, hogy aláírta a szerződést az Eclipse-re és a Breaking Dawn-ra is...

És úgy olvastam, hogy csak egy kis ideig kavart Kristennel, utána pedig rövid ideig Nikki Reddel (de most állítólag megint szingli).

A filmben Taylor lesz a főszereplő, de a híresztelések szerint Edwardnak sokkal több szerepe lesz a filmben, mint a könyvben.

Úgyhogy szerintem nem ezért lett "elege" Robnak.

2009. jún. 21. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Ez szerintem pletyka, mert olvastam(interjú), hogy több szerepet kap majd, mint a könyvben.Aminek ő természetesen örül.Sehol nem hallottam még ezt, hogy ne bírnák egymást, vagy ilyesmi.Épp ellenkezőleg...Eléggé jóba vannak mindannyian egymással.
2009. jún. 29. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
róla van szó? [link]
2010. júl. 28. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy tudtok ilyen szennyeket nézni???

Az egész film egy nagy rakás sz@r.

2010. júl. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!