Már megint Malcolm?
Nem tud valaki feliratot az s05e11. részhez? Ha jól tudom ezt a comedy central nem adja le, de felirat sincs hozzá (nem találtam)?
Addig nem bírom tovább nézni,a míg ezt a részt nem láttam :( Már megőrülök, hogy nem nézhetem... mi lesz, amikor végzek a sorozattal... :(
Mivel sitcom és epizodikusak a részek, nem maradsz le semmiről ha kihagyod, hiszen nem függnek össze a részek.
A hetedik évad első hét része hónapokig nem került leadásra, és mivel nem bírtam tovább várni, megnéztem angol felirattal (érthető, élvezhető volt). Rá kb. 4 napra felrakták magyarul...
Magyar feliratot amúgy nem lehet találni, esetleg 1-1 részhez, úgyhogy vagy megnézed angol felirattal, amivel jobban érthetőek a szövegek, vagy túllépsz a részen, mert többszöri ismétlés után sem adták le magyarul (nyilván nem kaptuk meg a részt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!