Nem tudnátok ajánlani valami jó filmet?
Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném...:D2012. ápr. 22. 17:38
2/7 A kérdező kommentje:
Akármilyenben...15/L. :D
2012. ápr. 22. 17:51
4/7 anonim válasza:
A herceg menyasszonya, Ollókezű Edward, Változó szerelem, Gettó milliomos, Ház a tónál, Az idő fölött járó lány
5/7 anonim válasza:
Az idő fölött járó lány tényleg nagyon jó, én sírtam rajta. XD
V mint Vérbosszú, 500 nap nyár, Scott Pilgrim a világ ellen, Haláli hullák hajnala, Zombieland (ez a kettő zombis, de vígjáték, nem félelmetes), Kill Bill, Becstelen brigantyk, Az eltakarítónő, A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső, Dogma, Frászkarika (én csak a 2011-est láttam), a két új Sherlock Holmes film...
Viszont én a helyedben megnézném a BBC-s Sherlock sorozatot is, tényleg film minőségű.
6/7 anonim válasza:
12 menet,
Sasszem,
Pofa Be!,
Hullám,
Ki a Faszagyerek,
Vasököl,
Apósok akcióban,
Pomponsrácok
A fentiekben valaki említette a Zombilandet, télleg nagyon jó film!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszkeeeeee. :D
2012. ápr. 23. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!