Ez a függőség normális?
van ilyen igen.
én a bsg-t tömörítettem be így.
mikor meg vége lett totál kész voltam,hogy mi lesz most:D.
azóta jobban beosztom a sorozatokat.
napi 2 rész max.
Szerintem normális. Sokan szeretnek darálva nézni, mert jobban át lehet látni a cselekményt, szinten tartja az érzelmeket, és rögtön megkapod a részek végén felsejlő izgalmas részeket a következő megnézésével, nem kell például egy hetet várni mint amikor a tévében adják.
Az is normális, hogy hatással vannak rád, mert hosszú ideig "vagy benne" abban a közegben, jobban át lehet érezni több óra után eseményeket, mint csak 1-2 rész megnézésével.
Amíg van szabad időd és nem fontos teendő helyett ülsz a képernyő előtt, addig csak azt lehet mondani hogy te ilyen módon használod fel pihenésre az idődet.
De lehet belőlem is csak az beszél, hogy szintén napi 10 órákat nézek sorozatot arra hivatkozva, hogy most amíg van időm, addig lenne jó minél több jó dolgot látni. Meló vagy suli után hiába akar az ember, sokszor 1 db 40 perces epizódot nem bír végignézni, és csak halmozódik hónapokig a dolog.
Jó ok de mit nézel??
Amúgy nem igazán normális dolog, gondolom a való életben vannak problémáid, amiktől inkább a sorozatba menekülsz.
Normál, így én is voltam jó párszor:)
legsz@rabb az lesz mikor elfogynak a részek
Én egy olyan sorozatot, amit már láttam, néztem 48 órát. kávéztam közben, a kép elmosódott, de megnéztem.
Tehát én nem érzem betegesnek, de csak azért, mert én is beteges vagyok.:)
Queer As Folk-ot, de ma az utolsó részt is megnéztem:(
5 évadot megnéztem kevesebb mint egy hét alatt, és most nem tudom mit kezdjek az életemmel..:D annyira hiányzik, olyan volt, mintha már 'benne élnék' :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!