Mi a címe Dr. House csengőhangjának? :D
Figyelt kérdés
érdekelne, hogy az 5ik évad, 4-ik részében mi annak a számnak a címe, ami House mobiljának a csengőhangja :D ? rettentő ismerős, de nem jut eszembe :D2009. jún. 20. 19:33
1/7 anonim válasza:
Hááát... Wilsonnak vmi olyasmit mond h az ő csengőhangja(ha Wilson doki hívja) akkor az ABBA-tól a Dancing Queen. Úgyhogy szerintem vmi ABBA lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
ez az a rész, amikor meghal az apja (aki nem is az apja :P) és mennek Wilsonnal a temetésre. Leállítja őket egy zsaru, és akkor elkezd csörögni a telefon :D, annyira ismerős a zene, mintha valami sorozatba lett volna vagy nemtudom... azt mondja House hogy "ez a csapat indulója" vagy valami ilyesmi :D Na nemtudom :D azért köszi hogy válaszoltál :)
2009. jún. 28. 11:56
3/7 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, csak annyit, hogy kérdezd meg a sorozatjunkie blogot vezető srácoktól, hátha tudják a választ, vagy valaki a visszatérő kommentelők közül. Nagyon sok szemfüles ember jár arra.
4/7 anonim válasza:
Hanson a csengőhang mikor a csapat hívja a szám címét sajna nem tudom.
az Index.hu-n a hogyvolt blogban le van írva az a rész,ott el tudod olvasni.
6/7 anonim válasza:
több csengőhangja is van House-nak a sorozatban, pl az elején volt hogy Salt 'n pepa: whatta man szólt, de szerintem te erre gondolsz:
http://www.youtube.com/watch?v=QC6qSDffQ54
ez Hanson: Mmmmbop című száma
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez az, a "Hanson - MMMBop" ... IMÁDLAK TITEKET :D köszi szépen mindenkinek :) :D de tényleg! nem tudjátok mennyit gondolkoztam rajta, hogy mi is lehet ez, mert annyira de annyira ismerős volt :D:D
Éljen Dr. House :P
mégegyszer köszii :))
2009. júl. 16. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!