Az amerikai rendezőknek/producereknek miért kell kötelezően szerepeltetniük feketéket a filmjeikben?
Tanuljátok meg, hogy a filmeknek a címeire hivatkozunk. Kismillió Django-nál illendő pontosan megmondani, főleg, hogy a Django Unchained-ben több kikacsintás volt az eredeti '66-os western remekműre.
#19-es Te pedig menj és ..... meg magad, hogy látatlanban leszarozol egy filmet, csak mert régi. Hány éves vagy, tizenkettő?
19-es vagyok. Láttam az 1966-os Django-t. Sz.ar. Nekem nem tetszik. És baz,d meg magad Te.
23 éves vagyok nem 12, és a véleményem, hogy az eredeti Django sz.ar még akkor is, ha Tarantinonak tetszett is.
Amerikában elég sok a fekete, szóval "kvóta" nélkül is jó eséllyel felbukkannak a filmekben.
De ha egy filmben pont nem lennének akkor a rasszizmus gyanújának elkerülése érdekében tesznek be legalább egyet.
Plusz mindenki szereti ha reprezentálva látja a saját fajtáját egy történetben, az ázsiainak jó látni egy ázsiait, a feketének meg egy feketét és így nagyobb az esélye, hogy pozitív véleménnyel lesznek a filmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!