Ez melyik Gyilkos elmék rész volt?
Figyelt kérdés
Nem sok rémlik belőle, annyi biztos, hogy Rossi benne volt... Egy srác úgy ölt meg pasasokat, hogy felakasztotta őket fákra, és végignézette a halálukat egy lánnyal, akit magával hurcolt. Asszem, a csaj miatt csinálta... Aztán kiderült, hogy csak beképzeli, hogy a lány élt, és a hulláját cipelte végig... tudja valaki, melyik epizód ez?2012. ápr. 19. 13:50
1/2 anonim válasza:
szia, nem tudom melyik rész, de tegnap volt valamelyik adón este
azt nem tudod véletlenül hogy melyik rész az amiben egy pasas és egy nő lányokat rabolnak, teherbe ejtik őket, a fiúkat megtartják, a lányokat pedig örökbe adják (templomnál kirakják őket) ?
2/2 anonim válasza:
kutattam még egy kicsit és rátaláltam
amit keresel az a gyilkos elmék alapos gyanú 1.évad 6.rész
amit meg én kerestem az meg a gyilkos elmék 5.évad 5.rész
mindenkinek aki részt keres ajánlanám a port.hu-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!