Titanic 2-őt meg szeretném nézni. Nézegettem Googlen de ott vagy le kell tölteni, vagy feliratosan tudnám nézni. Valaki tud 1 olyan linket ahol meg tudnám nézni magyar szinkronnal?
Van titanic 2?????
Az miről szól? Víz alatt marakodó halakról? Vagy miről??
Van egy Titanic 2, 2010-es, de az igaz, hogy semmi köze a Cameronos változathoz.
Arról szól, hogy az eredeti Titanic katasztrófájának 100. évfordulóján egy modern luxushajó, melyet Titanic 2-nek kereszteltek el, kifut a vizekre. Célja, hogy kövesse elődje útvonalát. Amikor azonban egy tsunami a jéghegyek felé sodorja a hajót, az utasoknak és a személyzetnek azzal kell szembesülnie, hogy könnyen ugyanarra a sorsra is juthatnak.
Olyan ez mint az Amerikai Pite história. Van, aki szerint csak az első 3 volt igazi Pite film, valaki szerint mindegyik.
Egyébként nem szinkronizálták még szerintem, és amilyen negatív kritikákat olvastam róla, szerintem nincs az az őrült, aki áldozna erre.
Még az is szégyen hogy sokan úgy tekintenek erre a hányadék filmre mintha Cameron mester filmjéhez valami köze lenne.
Fogadj meg egy jó tanácsot és még véletlenül se akard megnézni, bánni fogod az életedből azt a másfél órát.
Annyira szánalmas hogy az "effektjeit" Én magam összedobnám az asztalival itthon.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!