Ti nézitek a Barátok köztöt? Mi a jó benne?
Figyelt kérdés
Mi olyan lebilincselő ebben a hülye sorozatban? A múltkor belenéztem az egyik részbe és igazából semmi története nincs, idegesítő az egész. Titeket mi tart a képernyő előtt mikor ez a sorozat megy?2012. ápr. 18. 20:58
1/6 anonim válasza:
Ez meglepett! Hogy még mindig adják XD
Azt hittem már rég lezárták...
Hogy tudnak még akármi újat is kihozni belőle!
Amióta Magdi anyus meghalt azóta nem is nézem. (na jó azelőtt sem néztem, a metrón mellettem ülő néni újságjából tudtam meg és nagyon megcsapott a hír)
2/6 anonim válasza:
Ez magán vélemény de szerintem senki baj a sorozattal...igen néha vannak unalmas részek de Hogy ôszinte legyek ez az egyetlen nézhetô Magyar sorozat ami MÉG mindig megy!:)
3/6 anonim válasza:
Nagyon jó sorozat, jók a szereplők. Sok fordulat van benne.
4/6 anonim válasza:
én sem nézem, de sejtésem szerint ugyanaz a "jó" benne, mint anno a Szomszédok c. magyar sorozatban volt... (megfejthetetlen)
5/6 anonim válasza:
Nagyon sok a szereplő benne, és mivel a legtöbb karakter csak 2 dimenziós, ezért mindenki talál benne olyat szerintem, akivel maximálisan tud azonosulni (meg még jó pár aki szimpatikus neki meg néhány akit utál)... és szerintem azért nézik az emberek, hogy a kedvenceiknek drukkoljanak...
6/6 anonim válasza:
Jó színészek? Tényleg van benne 1-2, de a többsége semmit nem ér. Fordulatok? Kb 3 éve nem történik benne semmi. Amikor technikai dolgokról beszélnek nekem sírni támad kedvem, na meg az is elég idegesítő, hogy nem mernek benne konkrét összegeket mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!