Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Halott túlélő nevü filmben...

A Halott túlélő nevü filmben a temetkezési vállalkozó tényleg élve temette el a csajt és a pasiját?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, ő végülis egy sorozatgyilkos volt. Ez akkor derült ki, mikor a hapsiba a végén beleszúrta a fémrudat a kissrác, akkor halt csak meg tulajdonképpen. plusz a tükrös jelenetnél lett a csajnak is világos h nem halt meg.
2012. ápr. 16. 15:35
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2012. ápr. 16. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
És a csaj felébredt a koposóban és sikotozott meg karmolászott? vagy csak képzelet?
2012. ápr. 16. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
hát sztem felébredt, de ebben nem vagyok biztos! pont tegnapelőtt néztem meg, jó kis film volt, néztem a végén én is nagyokat, h most mi van?! :)
2012. ápr. 17. 13:52
 5/9 anonim válasza:
Nem temetett el őket élve. Halottak voltak szerintem. A végén mondja is a csaj a pasinak, hogy a hang amit hall, az olló, ahogy vágja le róla a ruhát a temetkezési vállalkozó. Meg mikor fogta a csuklóját, nem volt pulzusa se..
2012. ápr. 23. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Mind kettő változat értelmezhető , a vállalkozó meg a kis kölök fogékony volt a misztériumokra és segített az érintetteknek . Akik hallucináltak stb . De gyilkos is lehetett mert a kábszerek letompították a pácienseket emiatt voltak gyengék rémképzetük volt közben halvány életjelek légzésfélelem stb . Ez a kettő kombinációja is lehet együtt ...
2019. jan. 26. 14:45
 7/9 anonim válasza:

Halott volt a lány. Nem volt pulzusa, ő sem érezte. A tükörben látta magát halottként. Felhívta a párját, de nem hallotta a telefonban a lányt. Étlen -szomjan volt. Nem volt mosdóban...

Ami mellette szól? Semmi.. talán a lehelete a tükrön.

Viszont hogy tudná őket oda vitetni ? Minden orvost mentőst ismer ? Nem hinnem.

Mikor aggódok pl. a temetésèn a csóknál azért van, és azért is adja az injekciót mert mondta, a halottak kihatással lehetnek még az életre, neki ezt kell megakadályoznia.

2021. febr. 21. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Emiatt irtam hogy két lehetőség van . Szerinted ha nem élt hogy hivhatta fel telefonon a pacákját ? Az részlet kérdés hogyan miként hordta el a túlélőket kómaba esetteket .... A kiskölök miert ásta el a csibét élve és hogy látta pont abban a ruhában a csajt ? Ezeken is lehet filózni érvelni , ez egy film emiatt felesleges a valósággal hasonlitani , pl miert nincsenek semmilyen sérülések az alanyokon nagy ütközések után .
2021. febr. 22. 13:53
 9/9 anonim válasza:

Érdekes egy film az biztos

Elején vagy egy nagy baki: csajt vetkőzteti a boncasztalon. Fekete harisnya van rajta, következő kép már nincs rajta harisnya. Gondolom forgatásnál bénázhattak a levétellel aztán ki is marad a filmből.

2023. nov. 15. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!