Inuyasha hány éves?
Figyelt kérdés
Bocsi, hogy ebbe a rovatba írom, de anime nem volt és Inuyasha amúgy is félig kutya xd Szóval, szerintetek Ő hány éves? Mert 50 évre egy fához szegezték, de előtte vajon mennyi? Ő halhatatlan vagy ilyesmi ezt is tudom, de ha akár 1000 éves is, mennyinek felelne meg emberiben? Hiszen Kagome 15, é vajon Kikyou hány éves, Ő cska ember...?2012. ápr. 15. 21:04
1/9 Petty Clown válasza:
Szia, amennyiben jól emlékszem... Inuyasha 17 éves volt mikor Kikyo a fához szögezte. Félszellem lévén ugyan nem halhatatlan, de jóval hosszabb ideig él, mint az emberek. Kikyo ember volt, és 18 mikor meghalt...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2012. ápr. 15. 21:22
3/9 anonim válasza:
NEEM!! Inuyasha 200 éves! 150 éves volt mikor Kikiyou a fához szögezte.
4/9 A kérdező kommentje:
utcsó: tehát nem aszt kérdeztem h mennyik a szellemi évei... hanem hogy emberiben mennyinek felel meg, ugyanis nicns 200 éves ember... -.-
2012. ápr. 30. 19:54
5/9 anonim válasza:
de ő nem ember -.- hanem szellem jobbanmondva félszellem és emberévekben 200 éves, te a testi korára voltál kiváncsi és az a 17 év
6/9 A kérdező kommentje:
jaja. no eszt gondoltam h 200,a mi évszámításunkba, de én az érettségére gondoltam h mennyi esze van, vagyis mennyire öreg, ha átváltjuk sima emberibe... xd
2012. máj. 16. 20:51
7/9 anonim válasza:
Naszóval! A DvD-n az van beleírva, hogy InuYasha 200 éves, Seshomaru pedig 300, és mindkettőt egy ember szülte... Szerintem egy ember nem szülhetett újszülötten és végül 100 évesen sem...
Én úgy 20-nak saccolom InuYashat (mármint amikor a fához szegezték), Kikyout pedig 18-nak, Kagome pedig BIZTOS, hogy 15!!!!!
8/9 anonim válasza:
Sesshoumarut biztos, hogy nem ember szülte. Nem tudom melyikben, de valamelyik részben benne van az édesanyja aki ugyanúgy át tud változni mint Sesshoumaru
9/9 anonim válasza:
Rumiko csak annyit közölt, hogy éretlen időskamasz, ami által 19-20 év körül van. Én 20-at mondanék, hogy egyszerűbb legyen.
A 3. mozifilm teljesen alternatív szálon fut a 150-200 évvel, amire Rumiko nagyon be is rágott. Már a 2. mozifilmnél a csókra is berágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!