Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Titanicnak már van másik...

A Titanicnak már van másik filmje is?

Figyelt kérdés
2012 ápr. 14-én mnet az M1-en egy Titanicos film, de abba se Jack, se a csaj nemvolt benne, csak a kapitány volt ismerős.
2012. ápr. 15. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
A kapitány sem ugyanaz volt, ez idei feldolgozás volt, és azért került ilyen hamar az m1 képernyőjére, mert rengeteg magyar dolgozott rajta. Egyébként pedig van még néhány másik film a Titanicról, elég gyengécskék. Szerintem James Cameronét egyik sem múlja felül.
2012. ápr. 15. 09:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is az volt a legjobb. Ez a film véleményem szerint sokkal gyengébb volt..de ez 2012-ben szinkronizálták, szóval kb. 2011 ben készülhetett.. :D
2012. ápr. 15. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Van egy Titanic 2, amit az Asylum készített, ami híresen a legrosszabb cég a világon ami a leggagyibb filmeket készíti (híres filmek folytatását, vagy csak utánzatát, stb.).

Amit te az m1-en láttál az egy brit sorozat, 4 részes, és közel sem 2011-es, idén március 21-én ment külföldön, tehát gyorsan szinkronizáltak.

Amúgy rossz sorozat, max az nézze, akit érdekel a Titanic.

2012. ápr. 15. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy tegnap csak elkezdtem nézni, mivel láttam h Titanic..vártam h Rose meg Jack megjelenjen..de nem jelentek meg :D
2012. ápr. 15. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:

15.13-as: kétrészes volt csak, és lényegében ugyanaz az egész történet mind a két részben, csak az elsőben a gazdagok szemszögéből mutatták, a másodikban a szegényekéből, akik a másodosztályon utaztak (ebben másodosztály volt az alsó szint, nem a harmad), illetve akik a hajón dolgoztak.

Kérdező: 2012-es film, a stáblista végén ott volt a dátum.

2012. ápr. 15. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig 4 részes sorozat, lehet itthon még csak 2-t adtak le, de eredetileg akkor is 4 részes.

Első 3-ban mindig más szereplő szemszögéből mutatják be a történéseket, aztán a 4. részben ezek összekapcsolódnak.

Amúgy meg valami kavarodás van, mert majdnem 3 órán keresztül adták tegnap, és port szerint az első 2 részt, viszont egy rész 40 perces, szóval gondolom itthon összevágták 2 részre, nem tudom pontosan mi történt, mindegy, nem is érdekel.

2012. ápr. 15. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, utánanéztem, valóban 4 részes minisorozat, és akkor valószínűleg összekaszabolták. Bár igazából annyira engem se érdekel, az 1997-es verzió a legjobb :)
2012. ápr. 15. 19:20
 8/8 anonim válasza:
Van egy csomó Titanicos film.A James Cameronos az a legnépszerűbb, legdrágább.
2012. ápr. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!