Az Éhezők viadalában mi olyan van amitől az 16-os karikás?
"Olyan műsorszám, amely alkalmas a tizenhat éven aluliak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy közvetett módon utal erőszakra, illetve szexualitásra, vagy témájának meghatározó eleme az erőszakos módon megoldott konfliktus."
Szerintem egyértelmű, hogy ami 12 éven aluliknak nem ajánlott, az a 10 éveseknek sem, a 16 meg főleg.
Ezzel én is tisztában vagyok, mi nem is megyünk, de a barátnőm el akarja vinni a lányát. Konkrétan olyantól szeretnék választ aki látta, hogy el tudjam mondani nekik, hogy mitől nem a kislánynak való. Milyen jelenetek vannak benne, amik nem neki valók.
Azért köszönöm.
Igazából amikor én kicsi voltam,nem bántott lelkileg semmi a filmekben.. Most , 14 éves fejjel sírtam az Oroszlánkirályon.. Mert megértettem. Az Éhezők Viadalán is sírtam,de csak azért , mert belegondolni ,hogy mennyi tini hal meg ártatlanul.. Meg a végén meghalt a kedvencszereplőm,aki azt mondta : ,,Nekem már úgy is mindegy ,eddig sem éltem. Én csak gyilkolásra vagyok jó." Nem mutatják a véresebb részeket. Megnézhetik szerintem. Azoknak megrázóbb,akik már értik a film mondandóját.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!