Miért nézik le azokat az embereket akik szeretik a szkifiket?
Amerikában a filmegben sorozatokban mindig lúzernek állítják be azokat a 20-40 év közötti embereket akik szeretik a szkifiket.
Pl. zsimi szerint a világ.
Miért van ez?
sci-fi, Jim szerint a világ
Ez nem igaz.
Szerintem azért, mert gyerekesnek tartják, hogy egy kitalált történet iránt rajonganak.
Pedig mindenkinek van gyermeki én-je, csak van aki elfojtja magában mert az "nem menő", meg lenézik a társai. Hogy mondjak néhány példát:
1. Manapság már a 10 éves gyerekek is kiközösítik azt a társukat, aki barbi babával, vagy ha fiú akkor mondjuk például lego-val játszik. Pedig mikor legyenek gyerekek ha nem akkor.
2. Rengeteg felnőtt ember van aki olyan dolgokat gyűjt mint pl. a modellvasútak, pedig nem kockák, sőt teljesen normális emberek.
Csak hát ide süllyedt a világ, kell valaki akit le tudnak nézni, hogy többnek gondolják saját magukat.
Pont ugyanez a helyzet a sci-fi sorozatokkal is.
Én még mindig szívesen megnézem a tv-ben a Csipet csapat rajzfilmet, mert jó emlékeket idéz gyermekkoromból, pedig vagyok már 30 éves.
1-te vagy bunkó vagy vagy unatkozol
1-a sci-fit nem szkifinek írjuk,te észlény
2-a Jim szerint a világ az egy vígjáték(tudom,hogy nem így érted,de lehetnél egyértelműbb)
3-nem a sci-fi fanokat nézik le,hanem azokat,akik ilyen gyűlésekre járnak és nem tudják megkülönböztetni a nem létező dolgokat a valóságtól,ez lásd be tényleg elég
kocka dolog.
de ha kinyitnád a szemed,akkor észrevennéd,hogy sok olyan amerikai műsor van,amiben kifikáznak olyan dolgokat,ami sokaknak sértő lehet.ez van!
és nem zsimi szerint a világ,hanem Jim szerint a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!