Hogyan fog befejeződni a House M. D. nevü sorozat a 8. évad utolso 2-3 epizódja?
Olvastam, hogy nem lesz Happy end... Szerintetek mi lesz?
Azt ne irjátok h Vicodine tuladagolás...
Nem lehet tudni, és mivel sorozatzáró, ez a leadásig valószínűleg titok is marad.
A méltó lezárás amúgy a főszereplő(k) halála, mert ez tudatosítja hogy nem lesz folytatás.
Ha tovább húzták volna a függő-szálat, akkor azt tippeltem volna hogy emiatt hal meg. A mostani utolsó előtti rész is már sejtette hogy House halálos beteg, majd visszatáncoltak azzal hogy direkt produkálta a tüneteket. A 16. rész megint független volt a vége szempontjából, pedig lassan fel kell valahogy vezetni a végét. Ahhoz hogy hatásos legyen, több részben ívelőnek kellene lennie, és már csak 6 van hátra.
Mivel csak nemrég tudták meg, hogy kaszálják a sorozatot, gyorsan kell összedobni a végét:
8x17 - We need the eggs (április 16.)
8x18 - Body and soul (április 23.)
8x19 - (április 30.)
8x20 - (május 7.)
8x21-22 (dupla epizódos évadzáró - május 14.)
A magyar verzió passz, de mivel már a 8x07-et is leadták magyarul, a végét is kb. nyár közepéig el kell érniük (ami ugye gyorsabb leadás, mintha megvárnák az egész végét, és úgy kezdenék el leadni egy éves csúszással).
nemtom nekem valah furcsa lenne ha úgy fejeznék be a sorozatot h House feldobja a talpát.Bár elég irónikus lenne az tény.De ne mááá...még ha nem is folytatják tovább a sorozatot legalább adjanak egy kis esélyt a reményre!
Annyi biztos h eddig ez az évad elég lapos persze az első pár részt leszámítva de azért kíváncsi leszek mit találtak ki a legvégére!biztos valami nagy balhé nagy baromságokkal közben megtör House szíve és Cuddy is ad egy búcsú csókot neki Willson végre megtalálja élete szerelmét a végén és egy jó kis beszólással bemutat mindenkinek House és mindenki mehet aludni!
Heló!
Ha van valami infó, akkor itt megtalálod: [link]
Elméletileg valóban nem túl rózsás vég lesz, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlen rosszra kel lgondolni.
Amúgy én - ha megengeditek-e felvetést - úgy zárnám le, hogy elhangzon a híres mondat: "Mindenki hazudik!" és akkor lehet folytatásról is szó, mégse hal meg senki... :)
A legutolsó rész címe: Swan Song a lista végén láthatod.
Szerintem már rég vége lehetett volna, mer túl nyújtották s nm tudtak már újat mutatni, kb. akkor, mikor Lisa kikerült a képből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!