Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem beszél?

Miért nem beszél?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban megszereztem az Álmosvölgy Legendája című filmet, és nagyon érdekel, hogy a hesszeni zsoldos miért nem beszélt sohasem egy szót sem? Gondolom, Washington Irving is így írta le a sztoriban, de hát minden ember tud beszélni, főleg ha a 18. század végéről beszélünk... vagy talán a hegyes foga miatt?

#zsoldos #hesszeni
2012. ápr. 12. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

a, mert német volt, nem tudott angolul

b, nem volt feje (a filmben nem tudom volt-e a történetekben nincs)

c, leharapta a nyelvét a hegyes fogaival

d, kivágták a nyelvét

2012. ápr. 12. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsőt folytatva :

e, Mert a színésznek aki játszotta nemvolt a munkaköri leírásában hogy köteles beszélni/kell beszélnie!

2012. ápr. 13. 03:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőhöz:

a) elfogadnám, de legalább hablatyolhatott volna németül

b) a filmben a végén visszakapja fejét, s az elején, mikor bemutatják, hogy ki is volt, akkor is volt feje

c)szóval figyelembe kell venni, hogy szörnyen csókol :D

d)miért vágták volna ki? és mikor? ugyanis a történet elején semmi baja nem volt, egészséges emberként élt. (már amennyire) A vége meg már megint más tészta, de végül is jogos.

Köszönöm a választ

Másodikhoz:

e)(Christopher Walken) csak ennyit mondott: Ssss! és Gyá. nos, ennyire beszélt :)Ha valóban ez szerepelt, hát ez, de azért szívesen meghallgattam volna, milyen a hangja.. bár ha kedvem támad, úgy is nézhetek valami beszélősebb filmet.

Köszönöm a választ

2012. ápr. 13. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!