Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a 'Fehér Pokol'...

Mit gondoltok a 'Fehér Pokol' című filmről?

Figyelt kérdés
Van aki szerint szar?Vagy inkább undorító?Vagy izgalmas?Vagy volt valaki,aki sírt a végén?

2012. ápr. 12. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Én láttam... hát az igazat megvallva nekem nem is az hogy durva volt hanem hogy olyan furcsa volt , olyan szívszaggató... a végén szerintem Ottway-t megölte az alfa, vagy ha nem akkor meg a többi farkas. izgalmas volt de nem a jó értelemben. de kinek tetszik, kinek nem
2012. ápr. 13. 09:24
 2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. En meg nem eltem at olyan erzest amit ez alatt a film alatt. Se a valo eletben, se mas filmekben. Ezutan megneztem az ut cimu filmet, az is hasonlo
2012. szept. 2. 20:38
 3/5 Dobos Ferenc válasza:
0%
Amilyen jól indult a bárjelenettel,olyan rosszul is végzödött sztem..elcsépelt poénok,erőltetett story mást vártam,ettöl a szinésztől.. de egyszer meglehet nézni.
2012. okt. 16. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű volt, én sírtam a végén. Tetszett, hogy Ottaway még a legvégén sem adja fel, holott teljesen egyértelmű, hogy veszíteni fog, de akkor is küzd. Csodálatos film, de akik csak a hollywoodi tömegfilmeket tudják értékelni, azoknak nem ajánlott.
2013. okt. 31. 18:56
 5/5 anonim válasza:
Megosztó film az bizonyos,nekem főleg a vége tetszett,meg az idézet is,ami motivációt nyújtott a főkarakternek.Voltak benne irreális dolgok,de Liam Neelson,mint mindig nagyon jól alakított. Csak ajánlani tudom a filmet !
2014. júl. 9. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!