Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol találom meg a cirque du...

Hol találom meg a cirque du soleil filmet?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni az előadásra, de gondoltam előbb megnézném a róla készült filmet, vagy legalább valami videót, ami hosszabb mint 3 perc. valami tipp?

2012. ápr. 11. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik előadásra gondolsz? A Cirque du Soleil-nek nagyon sok előadása van és jelent meg dvd-n.
2012. ápr. 11. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Most épp az Alegria fut, szóval jó lenne arról. Az a bajom, hogy minden videó pár perces, és ott nagyon tömény meg wow, csak kíváncsi vagyok, hogy ez egy teljes előadás ideje alatt is ennyire pörgős-e
2012. ápr. 12. 14:13
 3/5 lilla61 válasza:
youtube-ra fel van töltve darabokban. De tapasztalat alapján nem kell aggódni. nem csak a promó videókat vágják jól össze. én voltam a legutóbbi budapesti előadásukon, és nagyon nem bánom, hogy elmentem:)
2012. ápr. 12. 14:57
 4/5 Csiß ***** válasza:

Sajnos nem tudom mikori a kérdés(kicsit nehezen értelmezhető a dátum a kérdéseknél:P),viszont jönneek ebben a hónapban Bpestre,ezért gondoltam aktuális lehet.

Egy 1994-es full video: http://www.youtube.com/watch?v=fBDkVbC7cE4&feature=related

"Szeretnék elmenni az előadásra, de gondoltam előbb megnézném a"

ne gondolkozz..ha van lehetőséged,ott a helyed :) Bár én is láthatná őket élőben :)

2012. máj. 4. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni :

http://www.youtube.com/watch?v=qPJgVgO0S10

( Bár gondolom a kérdés már régen fel lett téve azért gondoltam belinkelem ) :)

2012. nov. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!