Milyen nagyon sírós filmeket ismertek, amiken tényleg lehet sírni, ha lehet legyen egy kicsit komoly de megható és milyen nagyon megható filmeket ismertek gyerekszerelemről vagy nagyon fiatalokról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 16:08
1/8 anonim válasza:
Hacsi, halálsoron, amerikai história x
nem gyerekszerelemről szóló filmek, de szomorúak (főleg a legelső).
2/8 anonim válasza:
Most fog menni 23:20-kor az RTL-en az Édes november. Én ilyeneket nem nézek, de úgy hallottam, hogy szép film és sírni is lehet rajta, szóval ha gondolod...
3/8 Nagyimacy válasza:
Sorsvonat, Édesek és mostohák
Anyukám és a barátnőm ezeken sírtak sokat! :) :'D
4/8 anonim válasza:
My girl - Az első szerelem alcímen fut, az sírós és épp gyermekszerelemről szól.
5/8 anonim válasza:
Hachikó....anyummal együtt néztem meg és mind a ketten sírtunk rajta :( de szép történet
6/8 anonim válasza:
If only. Nem épp gyerekszerelem, de nagyon szép.
8/8 anonim válasza:
A könyvtolvaj. A valódi téma a második világháború, de a másik 'főszereplő'a gyerekszerelem. SPOILER; amikor a kis hősszerelmes meghal az a valódi sírás.:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!