Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kmaszok! Láttátok Az Éhezők...

Kmaszok! Láttátok Az Éhezők Viadalát? Ki a kedvencetek belőle? Vélemény a filmről?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszett a film. :DD Bár kicsit nyomasztó és szomorú.. :/ Várható volt,hogy meghalnak ,de akkor is sajnáltam őket.. Főleg a végén Cato-t ,amikor azt mondta,hogy ő csak gyilkolásra jó,meg hogy nem is él igazán.. :'(

Nekem Katniss ,Peeta és Cato (volt :SS ) a kedvencem.

14/L

2012. ápr. 7. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nagyon jó film de a könyv az sokkal jobb.

Az Éhezők Viadala az egyetlen könyv a világon,nekem eddig ami jobban tettszet a Harry Potter-nél.Igazából a film se volt rossz,sőt szerintem kifejezetten jó volt de a könyv..hát attól szóhoz sem jutok milyen jó volt.Kevenceim:Peeta,Katniss,Finnick.

2012. ápr. 27. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én először a filmet láttam. Féltem, hogy összezavar, mert utána akartam olvasni a könyveket. De kellemesen csalódtam. Bár igaz, később a könyvolvasás közben értettem meg dolgokat mégis sikerült a film annyira, hogy átjött a szomorú társadalomkritika aminek szegény Cato is az áldozata és elolvastam utána a könyvet.

Igazából furi, többségnek a szerelmi szál jött le és az izgalmas hajsza a filmből, de én a film végén is éreztem a szívszorító érzést, sajnáltam a résztvevőket a kiszolgáltatottságuk miatt, meg undorodtam attól, hogy emberek egymást ölik, mert a felsővezető rendszer ezzel szórakoztatja a Kapitóliumot, a fő körzetet, a médiáról ne is beszéljünk. Nekem annyira nem is az jött le, hogy de izgalmas. És mikor elolvastam a könyvet, az mindent felülmúlt. Már régóta nem olvastam ilyen jó könyvet.

A kedvencem egyébként nekem is Cinna, bár a filmben tényleg mintha nyomult volna a lányra.

2012. ápr. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!