Szerintetek az One Piece jó anime?
Figyelt kérdés
hallottam róla jókat is meg rosszakat is:/
Szerintetek érdemes elkezdeni?
2012. ápr. 5. 12:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem érdemes elkezdeni, annak ellenére, hogy több mint 500 része van, érdemes.Mivel 1999-ben indult, a grafika ahhoz az időhöz illeszkedik, de egyre jobb lesz az évek során. Én is még csak a 184.résznél tartok, és nem bántam meg hogy elkezdtem.Néhány poéntól a földön lehet fetrengeni, és a harcok is jók. Luffy, a főszereplő, pedig mindig megnevettet, még ha csak egy képet is nézek róla :D
a szinkronszínész, pedig hihetetlenül jól csinálja, imádom :D
szerintem kezdj bele, és érd be azt a sok részt. A másik meg lehet hogy aaz elején nem fog tetszeni, de légy türelmes, nagyon jó, csak meg kell várni, amíg beindul :p sok sikert :D
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, beértem :D nem kellett sok idő XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!