Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto shippuden?

Naruto shippuden?

Figyelt kérdés

A Naruto S. 115. részben az aki nekiment Suigetsunak miért ilyedt meg annyira amikor Sasuke ránézet?

És 08:14-nél miért kezdi el azt mondani h "Ennek meg mi baja, idióta... roh@dék... vén trottyos... hüly e?"

2012. ápr. 3. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért ilyedt meg szerintem, mert Sasuke szeme rémisztő volt mint, aki meg akarná ölni, aztán meg azért mondta azt mert nem értette miért nézett rá úgy, amikor nem is ismeri.
2012. ápr. 3. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:

ahogy az első mondtam

Amm Shippuuden

2012. ápr. 3. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos mivel a rész visszaemlékezik Zabuzára ezért ő is abból a „kalandból” származik. Meglep, hogy más nem is emlékszik Zouri-ra. Segítek a 10. részben jelenik meg először, és az ő társa Waraji.
2012. ápr. 3. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom h benne van a sima Naruto-ban is , de az a csávó felismerte volna Sasukét? Mert akkor még csak gyerek volt most azért megváltozott egy kicsit a kinézete.
2012. ápr. 3. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán felismerte Sasukét ha emlékszel mit művelt velük. És egyre nagyobb is lett Sasuke híre így biztos az is, hogy hallót róla.
2012. ápr. 4. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!