Mi volt kiskorom rajzfilmje? Mi a címe?
Figyelt kérdés
Kicsi voltam tehát nem emlékszem a címére. Egy középkori lovagról szólt aki a jövőbe került és meg akarta menteni a szerelmét és az időben utaztak és hozzávalókat kerestek valami varázslathoz amivel megmenthették. Természetesen minden szereplőt álltaok játszottak a lovag egy oroszlán volt.2012. ápr. 2. 20:42
1/9 A kérdező kommentje:
ja és azthiszem a Tv2-n ment de leeht hogy rtl nem vagyok benne biztos
2012. ápr. 2. 21:04
2/9 anonim válasza:
Argai az oroszlánfejű herceg, én is szerettem :D
3/9 A kérdező kommentje:
te jó Isten nagyon szépen köszönöm ez az :d ha esetleg tudnál mondani helyet ahonnan letölthetem vagy megnézhetem bearanyoznád a napom :D
2012. ápr. 2. 21:42
4/9 A kérdező kommentje:
ja és köszi a gyors válaszért is :D
2012. ápr. 2. 21:43
5/9 anonim válasza:
fogalmam sincs hol lehet letölteni csak emlékeztem a címére :D
6/9 anonim válasza:
Mekkora jó erre énis emlékszem thx
7/9 anonim válasza:
Youtubeon van fent néhány rész, de a hiányzókat a feltöltő is keresi, úgyhogy valszeg annyi, ami van.
Azok is a tévéből lettek felvéve, úgyhogy nehéz megtalálni a hiányzókat.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D azóta én is látaláltam a youtube-on lévő pár részre, megprobálom esetleg angolul letölteni, hátha fentvan de szerintem írok a feltöltőnek hogy azóta rátalált-e a hiányzó epizódokra
2012. ápr. 3. 14:50
9/9 anonim válasza:
Hogy ezt én is hogy imádtam! Te jó ég! Nem hittem volna hogy még egyszer hallani fogok róla..... :)Köszönöm én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!