Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van egy anime, a címe Another...

Van egy anime, a címe Another (horror, misztikus stb. ). Szerintetek? (konkrét kérdés lejjebb)

Figyelt kérdés

Van benne egy Misaki Mai nevezetű lány, és az egyik szemén van egy kötés. Cosplayezném. :DD de árt a szemnek az a kötés? Pl. Rosszabbodik a látás mivel az egyikkel nem látok? (annyi időről van szó, amennyi ideig rajtam lenne a cosplay szóval ha conra megyek nem több egy napnál).

Szerintetek?(szemről van szó)

2012. ápr. 1. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy megárt , főleg ha csak a conra van rajtad :D

Egyébként hajrá :D Jó anime volt 10/10

2012. ápr. 1. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem hosszú ideig hordod akkor nem árt szerintem. Felnőttkorban már amúgy se sokat módosul/javul a látás. Gyerekkorban még alkalmazkodóbb a szem. Gyerekeknél alkalmanként akkor hasznáálnak szemtakarást, ha valamelyik szem gyengébb és ezért kevésbé használja a gyerek. Amit nem használ az még gyengébb lesz, meg a térlátást is elcseszheti ha nem jó a kétszemes együttlátás. Azért ne nagyon szokj rá a kalóz stílusra ha jó a szemed!
2012. ápr. 2. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, első hozzászóló: Igen, szerintem is nagyon jó anime *-* Egyetértek ^^ és köszi : )

Második hozzászóló: Áááh, nem terveztem hosszú időre, mindössze max 1 napról lenne szó ha minden összejön :DD Neked is köszönöm a részletes leírást : )

2012. ápr. 2. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Dejó! Lesz Misaki cosplay =D bár szerintem üvegszemmel jobban néz ki mint szemkötővel, szóval ha nagyon nem akarod a szemkötöt tegyél be egy szines kontaklencsét az egyik szemedre.
2012. ápr. 9. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is imádom ezt az animét az egyik kedvencem! :D

A jelezed pedig biztos szuper volt!

Kár hogy ilyen rövid :( Jó lenne még egy évad!

2012. aug. 24. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!