Nekem bejött a Hupikék Törpikék 3D mozi. Most ez tényleg gáz, ill dedós? 15 vagyok.
barátaim mind nevettek ezen, és szarul esett nagyon, és anyukám szerint is dedós... Nem engedte hogy megvegyem dvd-n pl:(...
15f
Nem dedós....nekem is tetszett és én 21 éves vagyok.
Mint ahogy az se dedós ha valaki felnőtt korában is értékeli a jó meséket (pl.: Tom&Jerry, Disney filmek), vagy animéket néz, ami gyakorlatilag nem is mese kategória, inkább rajzfilm, mégis sokan a komolyabb felnőtt tartalmú animéket is (Death Note, Elfen Lied) tudatlanul le "dedós mesézi" :D
Szóval szerintem ezért kicsit sem vagy dedós :D Főleg 15 évesen...többiek csak cukkolnak, és nem tudják mi a jó :P
----CuteFoX----
Szerintem nekik is tetszett, csak cikinek érzik bevallani.
Anyukádnak szerintem annyiban lehet igaza, hogy ő az eredeti rajzfilmet, a sorozatot veszi alapul. Ez olyan mint a Vuk. Aki az 1-en nőtt fel, nem szereti a 3D-s 2-t.
Aki dedósnak tartja a jó meséket, az gondoljon arra, hogy van olyan is, ami mese ugyan, de tartalma miatt csak a felnőttek érthetik. Legjobb példa erre a Kérem a következőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!