Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jelentkezik most valaki az...

Jelentkezik most valaki az RTL új sorozatának castingjára?

Figyelt kérdés
Ha igen, akk kort és nemet légyszi...:)
2012. márc. 30. 13:46
 1/6 tetris ***** válasza:

Hát én jelentkeztem. Ronda banya vagyok, 52 éves, dagadt, ráncos, löttyedt... stb. Nem tudod véletlenül, hogy milyen sorozat lesz? Remélem nem valami szépségkirálynős, mert akkor nekem esélyem sincs.

Szerintem parasztasszonynak, prolinőnek, BKV ellenőrnek tökre jól beválnék szereplőként. Azt írták végülis, hogy bármilyen korosztály jelentkezhet.

A sorozatról tudsz valamit? És hogy hol lesz a forgatás, mert ha az RTL székházba kellene menni, akkor én az nem vállalom. Nekem az két óra BKV-zás lenne.

2012. márc. 30. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
fúúúúúúúúúúúúúúújjjj a birkák!
2012. márc. 30. 15:07
 3/6 tetris ***** válasza:
Tudsz valamit, amit mi nem?
2012. márc. 30. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 barátnőm jelentkezett,mindkettő 15 éves!
2012. ápr. 1. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) más válaszok is jöhetnek.
2012. ápr. 2. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
19:17 vagyok most elmesélte milyen volt! Azt mondta ki töltöttek egy ürlapot amiben az volt,hogy vállal-e fürdőruhás jelenetet meg szex jelenetet! Milyen szerep áll közel hozzá!5en bementek 1 terembe ahol be kellet mutatkozni 1 kamerába!Mondtak 1 szituációt amit el kellet játszani!Aztán tovább jutott és 1 szinészel kellet eljátszani a jelenetet!Majd eldöntik,hogy a producernek kell-e olyan szereplő mint ő és ha igen be válogatják,de még nem tudni mikor lesz!Remélem segítettem :))
2012. ápr. 2. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!