Mi a véleményetek A Negyedik ről? (the number four)
Kifejezetten jó film volt, mivel eredeti ötlet, így rengeteg benne még a lehetőség, kíváncsian várom a folytatást. Egyetlen nyálas jelenet sem volt benne szerencsére, éppen csak kellően romantikus jelenetek voltak, amik még nézhetőek voltak, hála a kifejezetten csinos női főszereplőnek.
Azonban a főszereplő szinkronja ugyanolyan semmitmondó volt, mint a játéka és az ellenségeket kicsit átdolgoznám, mert rendben, hogy taszítónak és ijesztőnek kell lenniük, de ne legyen rossz rájuk nézni!
Az utolsóval teljesen egyet értek. Szerintem ez egy nagyon jó film. (Egyből kedvet is kaptam a könyv elolvasásához.) Egyébként nagyon izgalmas, nincs benne nyálas, cssöpögős rész, de mint már mondtam, egyet értek az előző kommentelővel abban, hogy a gonoszok kinézetét újra kéne gondolni.
Remélem a könyv is lesz olyan jó mint a film, ha nem még jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!