Mondanátok pár filmet ami szerintetek nagyon nagyon érdekes? (lényeg lent)
Elgondolkodtató:
Holt költök társasága
12 majom
Donnie Darko
Hold
A hullám
A remény rabjai
Olyan Amerikia pite humoros:
Superbad
Forró rágógumi filmek
Német pite
Csajok a csúcson
Egy csodálatos elme
Csodabogár
K-pax - a belső bolygó
Esőember
Ember a földről
Good Will Hunting
Aviátor
Az ördög ügyvédje
Virágot Algernonnak
Csillagember
Időgép
Törés
Stigmata
Tőzsdecápák I-II
A nagy likvidátor (Mások pénze - Other peoples' money)
Halálsoron
A 200 éves ember
Eredet
Tizenhárom
Csúcshatás
Ha elgondolkodtató kell, akkor ezekből válogathatsz.
e legjobb film : Death Note ( a halállista ) ( elgondolkodtató
A moovien rajta van mind a két része.
A fényes jövõ elõtt álló, kiváló tanuló Yagami Light unalmas élete hirtelen fordulatot vesz, amikor megtalálja a renegát halálisten, Ryuk listáját. Az ember, akinek a neve a listára kerül, meghal.
Light a Halállistával végre életcélt talál: egy új, bűnözés nélküli világ létrehozását. A sorozatos halálesetek azonban a rendõrség figyelmét sem kerülik el: az ügyre L, az Interpol zseniális nyomozója száll rá. Olyan játszma veszi kezdetét, amiben csak egyvalami biztos: a vesztes az életével fizet.
Eredetileg ez egy anime, de megfilmesítették, nekem ez a kedvenc filmem. :) Ha esetleg megnézted, szólj, hogy milyen volt! ;)
Elgondolkodtató:
Hét élet
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a Death Note is ilyen. Ugyan animéből készült film, de nem kell ahhoz megnézned a sorozatot, hogy értsd a filmet. Viszont ha erős az igazságérzeted, akkor tudsz azonosulni a főszereplővel. Kezdetben :)
Vígjáték, ami nekem nagyon tetszett:
Nagyi szeme fénye
a Death Noteot már láttam animében és filmben is, bár számomra animében volt az igazi ^^
többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!