Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok pár filmet ami...

Mondanátok pár filmet ami szerintetek nagyon nagyon érdekes? (lényeg lent)

Figyelt kérdés
a héten beteg vagyok, olyan filmek érdekelnének amiken vagy jókat tudok nevetni (amerikai pite szerű vígjátékok) vagy elgondolkodtatnak pl.:(benjamin button különös élete, Forest Gump stb)
2012. márc. 27. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató:

Holt költök társasága

12 majom

Donnie Darko

Hold

A hullám

A remény rabjai

Olyan Amerikia pite humoros:

Superbad

Forró rágógumi filmek

Német pite

Csajok a csúcson

2012. márc. 27. 16:25
 2/6 Smartguy86 ***** válasza:

Egy csodálatos elme

Csodabogár

K-pax - a belső bolygó

Esőember

Ember a földről

Good Will Hunting

Aviátor

Az ördög ügyvédje

Virágot Algernonnak

Csillagember

Időgép

Törés

Stigmata

Tőzsdecápák I-II

A nagy likvidátor (Mások pénze - Other peoples' money)

Halálsoron

A 200 éves ember

Eredet

Tizenhárom

Csúcshatás

Ha elgondolkodtató kell, akkor ezekből válogathatsz.

2012. márc. 27. 16:42
 3/6 halibel ***** válasza:

e legjobb film : Death Note ( a halállista ) ( elgondolkodtató

A moovien rajta van mind a két része.

A fényes jövõ elõtt álló, kiváló tanuló Yagami Light unalmas élete hirtelen fordulatot vesz, amikor megtalálja a renegát halálisten, Ryuk listáját. Az ember, akinek a neve a listára kerül, meghal.

Light a Halállistával végre életcélt talál: egy új, bűnözés nélküli világ létrehozását. A sorozatos halálesetek azonban a rendõrség figyelmét sem kerülik el: az ügyre L, az Interpol zseniális nyomozója száll rá. Olyan játszma veszi kezdetét, amiben csak egyvalami biztos: a vesztes az életével fizet.

Eredetileg ez egy anime, de megfilmesítették, nekem ez a kedvenc filmem. :) Ha esetleg megnézted, szólj, hogy milyen volt! ;)

2012. márc. 27. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Hamár Death Note akkor szerintem az anime, méghozzá a sorozat, nem az összefoglaló filmek;)
2012. márc. 27. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató:

Hét élet

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a Death Note is ilyen. Ugyan animéből készült film, de nem kell ahhoz megnézned a sorozatot, hogy értsd a filmet. Viszont ha erős az igazságérzeted, akkor tudsz azonosulni a főszereplővel. Kezdetben :)

Vígjáték, ami nekem nagyon tetszett:

Nagyi szeme fénye

2012. márc. 27. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:

a Death Noteot már láttam animében és filmben is, bár számomra animében volt az igazi ^^

többieknek köszönöm!

2012. márc. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!