Emlékszik valaki erre a régi sorozatra?
Sajnos nem tudom a címét így hát utánanézni sem tudok a youtube-on.Annyit tudok illetve emlékszem hogy egy fiú volt a főhős akinek volt egy kis robotja amely hasonlított egy csészealjhoz. Lásd a kép: [link]
(video és egyéb anyag híján lerajzoltam...a szín nem biztos hogy egyezik mert anno még FF tv-n néztem)A kis robot ha nem kapott elemet vagy valami vhs kazettához hasonló tárgyat,akkor kikapcsolt,és a 2-es rajzon ábrázolt állapotba kerül.Még annyira emlékszem hogy voltak gonoszok és azok is rendelkeztek hasonló robottal.Szóval ennyivel operálok.Ha valaki felismeri a rajzot,írja már meg melyik sorozatról van szó.
Ez a Benji című sorozat volt. A robot neve Zax volt. Volt egy kutya is, ő a címadó Benji.
A gonoszok fekete furgonnal jártak. A sorozat a 80-as évek második felében ment az MTV-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!