Igazi jó filmeket keresek (? )
Olyan bajba vagyok hogy nemigazán találok már szórakoztató értelmes elgondolkodtató filmeket.
A csapból is csak a képregény filmek folynak.... Látványban fantörpikusak csak lényegi mondanivalójuk nincs semmi ezeknek a filmeknek.
Elsősorban elgondolkodtató filmeket keresek mint a Matrix vagy a Harcosok klubja volt.
De nem tudok sok ilyenről.
Szóval már beérném olyasmikkel mint a Blöff vagy a Pillangóhatás ,Fülke ,Terminator ,Testvérbosszú és hasonló filmekkel amin még azért lehet kicsit gondolkodni ,de ilyenből se találtam valami túl sokat.
Most a Batman-on -X-man-on -Superman-on -Spiderman-on vagy a Hulk(-man on):) ti szoktatok gondolkodni azonkívül hogy nem csak néztek ki a fejből?! #Mert én sem igazán! (-Hulk al kapcsolatba 1 kérdésem merült fel csak!.) ??Honnan szedi a tömegét az az 50kg-os srác mikor átváltozik több tonnás Hulká??. :D
A mostani képregényfilmekről az a véleményem hogy szép és látvány , ha nem akkor meg meg csinálják 3D-4D-5D ben osz Váó... Vagy vámpíros zombis filmet csinálnak belőle.
Donnie Darko
Amúgy az a Fido - jól jön a zombi a háznál jó film, és ha már vicces zombis - Haláli Hullák Hajnala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!