Tudnátok olyan rom. Vígjátékokat írni, ami nem a sírós fajta, hanem amin sokat lehet nevetni is, vagy pedig olyanokat amin tényleg szakadni lehet?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint pl. a Csúf igazság, Könnyű nőcske, Másnaposok stb....Köszönöm:)2012. márc. 24. 11:42
2/10 anonim válasza:
Jogos.
De ha már itt vagyok, nézd meg a Dilisek vacsoráját, a címe nagyon rossz, az igaz, de a film fergeteges, a franciákat nem kell bemutatni lásd Taxi.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor tudásod, megis oszthatnád. :D
Javítom magam: Ha tudtok, írjátok le kérlek :D
2012. márc. 24. 12:24
4/10 anonim válasza:
Nász-ajánlat, Míg a jackpot el nem választ :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. márc. 24. 15:16
6/10 anonim válasza:
??? Most esett le... én vagyok az első válaszoló és a kérdés úgy szólt, hogy tudnék-e olyan vígjátékot írni? Erre írtam, hogy igen. Szóval, írnék, ha kellene. Nem azt gondoltam, hogy már kész vígjátékok CÍMÉT kérdezed, hanem a kérdés arról szólt, hogy olyant tudnék-e írni... Bocs, félreértettem!
7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyen kérdést nem tennék fel...:D
2012. márc. 24. 15:51
8/10 anonim válasza:
Miután nem ismerlek, miből gondoltam volna, hogy ilyen kérdést nem teszel fel? Amit feltettél, annak az volt az értelme, amire eredetileg válaszoltam.
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben...
2012. márc. 24. 17:59
10/10 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett...címeket várok...
2012. márc. 24. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!