Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most tényleg nem lett vége a...

Most tényleg nem lett vége a Pretty Little Liars-nek?

Figyelt kérdés
Megnéztem a 2x25-öt és nekem eléggé úgy tűnt,hogy ez nem egy lezárás. Rádásul kijött egy trailer is a 3.évadhoz,de most mindenki úgy van vele,hogy vége. Én vagyok hülye,vagy folytatódik?
2012. márc. 23. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

On November 29, 2011 ABC Family renewed the series for a third season, consisting of 24 episodes. Filming of season 3 will begin on April 2, 2012. The third season will premiere on June 5, 2012.

Ettől függetlenül az utolsó részek nem mérvadóak, mert a sorozatok töredéke kap csak igazi befejezést, lezárást. Általában az évadzárók mindig tartalmaznak olyan elemet, ami miatt várós lesz a következő évad, hogy megtartsa a nézőket. Ha viszont valamit nem rendelnek be, akkor az úgy maradt, és hiába nyitnak új szálat, vagy sejtetnek dolgokat, mert nem lesz több rész. Rengeteg ilyen sorozatpéldát lehet mondani, ahol az utolsó rész egyszerűen a sima résznek felel meg, vagy még túl is tesz az évadzáró epizód mivolta miatt, mégsem lett folytatása.

Példánál maradva, itt lesz 3. évad.

2012. márc. 23. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! :)
2012. márc. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!