Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Küldene nekem valaki torrentet?

Küldene nekem valaki torrentet?

Figyelt kérdés
A Jersey shore első három évadának a linkét elküldené nekem valaki? mert én csak olyan oldalakhoz férek hozzá, ahol angolul van fent, de magyarul szeretném. Nagyon megköszönném.
2012. márc. 22. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A magyar csak magyar oldalról érhető el, amik viszont zártak. Hiába küldenek linket, ha nem tudsz az oldalra belépni, mert nem lehet regisztrálni rá. Ott kell megnézned, ahol bent vagy. Ha pedig nincs ott megosztva, akkor helyben kell kérni.
2012. márc. 22. 17:53
 2/2 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy pl beloadon fent vannak magyarul az évadok, de mivel meghívó kell hozzá, nemtudom letölteni. ezért kértem volna valakitől, hogy a torrentjét küldje el nekem. vagy teljesen mind1, hogy milyen oldalon van fent, csak legyen meg a torrentje.
2012. márc. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!