Milyen filmet ajánlanátok?
nemsokára találkozok egy lánnyal (a hétvégén)
csak filmezni akarunk semmi extra. megegyeztünk hogy horror film lesz.
érdekelne hogy mit gondoltok a 1408-as szoba című filmről. még nem láttam, csak az előzetest, és nem akarom megnézni, és ha van a végén poént akkor azt.
van története ennek a filmnek, mennyire ijesztő, mennyire akció dús, illetve mit kell róla tudni?
milyen filmeket ajánlanátok és miért tehát nem egy sorozat gyilkos születik című filmre gondoltam.... mert az a halálom...
az emberi százlábú
garantált siker lesz ;)
Paranormal Activity :)
Az elején még annyira nem durva.. de tetszeni fog :)És nincs benne sok gyilkolászás, ez inkább rémísztgetős film. :)
Am még nem láttam a 1408-as szobat, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.. :) 16/L
amit az első írt ne, ha nem akarjátok végighányni az estét, mondjuk én kikapcsoltam a film közben mert azt nem lehet végignézni
1408-es szoba jó film. Bár még csak egyszer láttam, de gondolom a tartalmát már te is olvastad. De ha esetleg a párod vagy valami ilyesmi nézzetek valami olyan horrort amiben egy pár áll a középpontban. :D Nagyon romantikus. :) Pl. a kedvencem az Eden lake (magyar cím Gyiklos kilátások) vagy a Hivatlanok vagy Az elhagyott szoba.
am a paranormált láttam már. nekem az annyira nem tetszett, de a 2 tőt meg akarom nézni de majd későb. hát végsőállomás??? nem tom, szeretnénk azért aludni este... am nem tudom hogy olyant tudnátok e ajánlani ami téll romantikus is, de egyben horror, és nincs benne annyi erőszak vagy nem is tudom hogy hogy írjam le
de amugy nem rosszak amiket írtatok alapjáraton, csak nem erre az estére valók. de legalább tudok válogatni ugyhogy jöhet minél több
utolsó a pláne hogy még eggyiket se :D
am a gothikát láttam de az valami nagyon rossz véleményem szerint. nem tudom miért, nekem valahogy az nem jött át. nem értettem a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!