Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmet ajánlanátok?

Milyen filmet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

nemsokára találkozok egy lánnyal (a hétvégén)

csak filmezni akarunk semmi extra. megegyeztünk hogy horror film lesz.

érdekelne hogy mit gondoltok a 1408-as szoba című filmről. még nem láttam, csak az előzetest, és nem akarom megnézni, és ha van a végén poént akkor azt.

van története ennek a filmnek, mennyire ijesztő, mennyire akció dús, illetve mit kell róla tudni?

milyen filmeket ajánlanátok és miért tehát nem egy sorozat gyilkos születik című filmre gondoltam.... mert az a halálom...

2012. márc. 20. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:

az emberi százlábú

garantált siker lesz ;)

2012. márc. 20. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Paranormal Activity :)

Az elején még annyira nem durva.. de tetszeni fog :)És nincs benne sok gyilkolászás, ez inkább rémísztgetős film. :)

Am még nem láttam a 1408-as szobat, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.. :) 16/L

2012. márc. 20. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:

amit az első írt ne, ha nem akarjátok végighányni az estét, mondjuk én kikapcsoltam a film közben mert azt nem lehet végignézni

1408-es szoba jó film. Bár még csak egyszer láttam, de gondolom a tartalmát már te is olvastad. De ha esetleg a párod vagy valami ilyesmi nézzetek valami olyan horrort amiben egy pár áll a középpontban. :D Nagyon romantikus. :) Pl. a kedvencem az Eden lake (magyar cím Gyiklos kilátások) vagy a Hivatlanok vagy Az elhagyott szoba.

2012. márc. 20. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
a második vagyok. a harmadiké jó ötlet, pl megnézhetnétek a Végső állomás 5-öt.. igaz van benne egy kis vérfürdő, de szerintem nem durva annyira :) Vagy nézzétek meg a Rémségek könyvét. Az szerintem egy lightos horror film.. egyáltalán nem durva :)
2012. márc. 20. 23:21
 5/10 A kérdező kommentje:

am a paranormált láttam már. nekem az annyira nem tetszett, de a 2 tőt meg akarom nézni de majd későb. hát végsőállomás??? nem tom, szeretnénk azért aludni este... am nem tudom hogy olyant tudnátok e ajánlani ami téll romantikus is, de egyben horror, és nincs benne annyi erőszak vagy nem is tudom hogy hogy írjam le

de amugy nem rosszak amiket írtatok alapjáraton, csak nem erre az estére valók. de legalább tudok válogatni ugyhogy jöhet minél több

2012. márc. 20. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha lightos kell jó az amit a csajszi írt, a Rémségek könyve. Van benne szerelmi szál is, meg horror rész is. De akkor még pl. Tudom mit tettél tavaly nyáron vagy a Sikoly, bár igaz kicsit ijesztő de egyáltalán nem véres a Más világ (szintén van benne szerelmi szál is), de jó még a Véres valentin, a 3D-s is, Viasztestek, Gothica, Kabinláz.
2012. márc. 20. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
1408 krvajó
2012. márc. 21. 00:00
 8/10 anonim ***** válasza:
1408-as szoba tényleg jó film. sztem tetszeni fog nektek. bár kétféle befejezése van. nem tudom ki melyiket látta :)
2012. márc. 21. 02:17
 9/10 A kérdező kommentje:

utolsó a pláne hogy még eggyiket se :D

am a gothikát láttam de az valami nagyon rossz véleményem szerint. nem tudom miért, nekem valahogy az nem jött át. nem értettem a lényeget

2012. márc. 21. 10:26
 10/10 A kérdező kommentje:
a többit meg nem láttam
2012. márc. 21. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!