Milyen "kirándulós" horrorokat ajánlanátok?
Mostanában valahogy mindig természetfelettivel foglalkozó horrorokat találok,a változatosság kedvéért jó lenne olyan,ahol emberek kirándulnak és el akarják őket kapni,akár gonosz emberek,akár vmi állat. Sajnos sok a gagyi,ahol az idegesítő szereplők mielőbbi legyilkolásán lehet csak izgulni..:)
A Blood trails, Rest stop, Wolf creek, Borderland, Eden lake már megvolt (utóbbit inkább kihagytam volna), ezeken kívül kellene.:) (Ja és persze már a Blair Witch is,de hát az alap..:D)
A Horror Mesterei: A hegyi út titkai
A texasi láncfűrészes sorozatok
Ha érdekelnek a minőségi klasszikusok, akkor a következőket ajánlom - amelyek közül nem egy meghatározó mű a zsáneren belül:
Gyilkos túra - Deliverance (1972)
Gonosz halott - The Evil Dead (1981)
A texasi láncfűrészes mészárlás - The Texas Chainsaw Massacre (1974)
Ha pedig mostani kell, akkor:
The Descent - A barlang (2005)
Ja,tényleg,láttam már ezek közül is párat,de van,amit még nem,úgyhogy majd mindjárt "meg is vásárolom az interneten"..;);):D Köszi a tippeket! Horrorból sosem elég,úgyhogy azért még jöhet,ha ötletetek támad.:)
A Pokoli éden alatt a Perfect getawayre gondoltál,ugye? (Milla Jovovich és még pár jó színész..:)) Az nagy kedvencem,csak azért nem említettem,mert tleg nem horror. Viszont nagyon izgi,különleges darab,nézze meg,aki még nem látta!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!