Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenced a Jóbarátokból?

Ki a kedvenced a Jóbarátokból?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 17:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Chandler,vicces,jópofa ja és joey olyan gyerekes
2010. jún. 4. 20:41
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez a sorrend:

Joey - mert eléggé olyan beállítotságú vok...a haverjaim is nézik, és mindig megjegyzik: "hé, ez olyan, mint te"...

Rachel - ez a karakter nagyon szimpatikus nekem, mivel olyan jópofa, naiv...picit butuska...szeretem az ilyen lányokat az életben is

Chandler - vajon miért is?:D Talán rajta nevettem a legtöbbet

Ross - az a folyamatos balszerencsesorozat 10 évadon keresztül, az vmi fergeteges

Phoebe - mélyen elgondolkodtató, dolgokat mond\kérdez.Mintha nem is a Földön élne.

Monica - őt is szeretem, talán őt a legkevésbé, de nélküle nem lenne olyan jó...hogy is mondjam...kiegészítik egymást Chandlerrel...esetleg Rossal...érdekes, mikor előadja, h ő hordja a nardágotw

De én mindannyiukat szeretem, de itt inkább mindenki kiegészít mindenkit...milyen lenne Joey Chandler nélkül, Ross Rachel, esetleg Phoebe Joey nélkül....ők ketten mindig olyan érdekes eszmefuttatásokat tartanak :)))) nagyon jó!

2010. jún. 14. 00:34
 33/42 anonim válasza:
100%
Az én kedvencem Phoebe!!! Elég kevesen írták meg is lepődtem! Én szinte csak az ő jelenetein, szövegein tudok röhögni.
2010. jún. 25. 21:23
 34/42 anonim válasza:

Én állítolag hasonlítok Chandlerre és Rossra is/ mármint belsőleg/, amúgy ez a sorozat úgy jó, ahogy van, de én legjobban Chandlert, Rosst és Rachelt bírtam.

15/f

2010. júl. 31. 12:37
 35/42 anonim ***** válasza:
Chandler!nálam minden szempontból bejön,a 3 fiú közül ő a favorit. a lányok között nincs kedvenc, egyformán jó mindhárom karakter
2010. aug. 8. 19:35
 36/42 anonim ***** válasza:
Joey
2010. szept. 3. 16:05
 37/42 anonim ***** válasza:
Chandler =)) de mindenkit szeretek LLLL
2010. szept. 5. 15:44
 38/42 anonim válasza:
Joey,Rachel,Chandler
2010. nov. 1. 15:56
 39/42 anonim ***** válasza:
Mindegyik a kedvencem.
2011. jan. 22. 21:14
 40/42 anonim ***** válasza:
Chandler: azt bírom amikor fapofával osztja Joey-t
2011. febr. 11. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!