Ki a kedvenced a Jóbarátokból?
Nálam ez a sorrend:
Joey - mert eléggé olyan beállítotságú vok...a haverjaim is nézik, és mindig megjegyzik: "hé, ez olyan, mint te"...
Rachel - ez a karakter nagyon szimpatikus nekem, mivel olyan jópofa, naiv...picit butuska...szeretem az ilyen lányokat az életben is
Chandler - vajon miért is?:D Talán rajta nevettem a legtöbbet
Ross - az a folyamatos balszerencsesorozat 10 évadon keresztül, az vmi fergeteges
Phoebe - mélyen elgondolkodtató, dolgokat mond\kérdez.Mintha nem is a Földön élne.
Monica - őt is szeretem, talán őt a legkevésbé, de nélküle nem lenne olyan jó...hogy is mondjam...kiegészítik egymást Chandlerrel...esetleg Rossal...érdekes, mikor előadja, h ő hordja a nardágotw
De én mindannyiukat szeretem, de itt inkább mindenki kiegészít mindenkit...milyen lenne Joey Chandler nélkül, Ross Rachel, esetleg Phoebe Joey nélkül....ők ketten mindig olyan érdekes eszmefuttatásokat tartanak :)))) nagyon jó!
Én állítolag hasonlítok Chandlerre és Rossra is/ mármint belsőleg/, amúgy ez a sorozat úgy jó, ahogy van, de én legjobban Chandlert, Rosst és Rachelt bírtam.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!