Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért visel Kakashi maszkot?

Miért visel Kakashi maszkot?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER infók is vannak benne,tehát aki csak animét néz az ne olvassa...

Ez egy nagyon jó kérdés.Engem személy szerint nagyon bosszant,de mégjobban az,hogy sosem veszi le,még alváskor sem.Mintha szégyellne vmit,pedig tudjuk,hogy nincs oka,hiszen az apja is tök helyes és midnenki azt mondja,hogy úgy néz ki mint ő.Ez nála szerintem egy egyszerű hóbort,úgy mint Obinál a szemcsi,vagy Chojinál a chips.A múltkori fejiben arra gondoltam,hogy mi van ha Shikaku javaslatára tényleg kaashi lesz a 6.hokage és majd fel kell vennie a cuccost.Szerintem ő még akkor is képes lett volna a mazskot hordani.Amúgy azért hasznos is ez a maszk,mert amikor múltkor meghalt s nem került le róla,tudtam,hogy fel fog támadni,mert Masashi tuti megmutatná halála előtt az arcát:D

2009. jún. 12. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azért mert ugye anbu volt és azok maszkot viselnek és megszokásból még mindig viseli!Meg hát egy ilyen karaktertől csak még izgibb az Anime/manga!:D
2010. jan. 24. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
persze és anbu tag volt már 5 évesen is ugye?:/
2010. jan. 24. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
ezen mit kell így izélni hogy : ˇbiztos szégyel valamit"....egy megrajzolt fostos ember hogy szégyelhetvalami ? ...am meg tudom mért van rajta .... minden valószínűség szerint azért mert így rajzolták meg ... ne kelcsetek életre egy egy mesében vagy egy anime-ban szereplő valakiket
2010. nov. 4. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:

nme keltetük életre általánoságban beszéltünk am ez olyan mint h beszélszu vkivel h Képzeld a ZSolt szívinfartust kapott pedig ZSolt sem létezik kitalált szereplő -.- egyébkénz meg igen úgy van megrajzolva de van oka h mé úgy van megrajzolva...

ucsó előtti voltam...

2010. nov. 9. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
mármint a 15:10-es xD
2010. nov. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!