Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film amelyikben...

Melyik az a film amelyikben van egy túlvilágon élő macskanő? Lentebb bővebben

Figyelt kérdés
Szal' arra emléxem a filmből, hogy egy ember kómába esik és egy különös helyre kerül ahol mindenféle lények vannak mint pl egy macskanő... a kómába esett testét pedig elfoglalja valaki h feleségül vegyen egy nőt mivel esküvője lenne a kómába esettnek... ezt a mi főhősünk úgy orvosolja, hogy a "túlvilági" ítélőszéktől aki azt hiszem Whoopi Goldberg kap egy ideiglenes testet egy halottét h megakadályozza az esküvőt... na aki megtudja mondani ennek a filmnek a címét annak hálás lennék tudom h eléggé gyatra a leírás de kb csak erre emléxem

2012. márc. 17. 15:34
 1/5 A kérdező kommentje:

hasonlít kicsit a jól áll neki a halálhoz...

[link]

2012. ápr. 1. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

hát ha Whoopi Goldberg szerepel benne, akkor itt kell lennie a címek között

sajnos nem ismerem a filmet, de ha megtudod esetleg a címét leírhatnád ide is, mert megnézném ^^

2012. ápr. 1. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:

ÁÁÁ köszi a linket meg is van :D Talpig majom (Monkeybone) a címe itt a trailer sztem nagyon jó film :D

http://www.youtube.com/watch?v=z9tlOLQ5vNk

2012. ápr. 1. 23:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Whoopi Goldberg egyébként a halált játssza benne
2012. ápr. 2. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen ^^ Én meg köszönöm a címet :)
2012. ápr. 2. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!