Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy házimozi rendszer mennyit...

Egy házimozi rendszer mennyit ér egy mozis hangzáshoz képest?

Figyelt kérdés

At ilyen 100-200 ezres mozirendszerek mennyit érnek a mozis hangzáshoz?

Azért nem lesz olyan mint a moziba ugye?

Lehet olyat kapni hogy hasonló hangzása legyen egy filmnek, mint a moziba?

2012. márc. 17. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én szerintem ezek között van egy pár jó is : [link] és nekem a gépemen 2.1 es genius hangfal van lehet vele filmezni is minden az equalizer beállításától függ.

De én ajánlanám a Funai-t.

100-200 ért nem érdemes venni. inkább egy pioneert [link] vagy samsungot amik bírják az LG-t nem ajánlanám 4-5 éves házimozink vásárás után be se olvasta amit kiírtam dvd-d-t elsőre mindig azt írta: "No Disk" mai napig is ezt csinálja 10. jére ha beolvassa szerencsém van.

LG nem ért ezekhez a házimozikhoz.

Inkább Pioneer de az egy kicsit drága ha olcsóbbat akarsz samsungot ajánlom amiben benne van a minőség. Philips is erős márka 20on éves 37cm es tv még mindig a garázsba működőképes.

2012. márc. 17. 12:10
 2/2 tetro ***** válasza:
Szerintem a moziban teljesen külön hangsávok vannak, ráadásul több millió forint a cucc...
2012. márc. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!