Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki mondjon jó zombies...

Valaki mondjon jó zombies vigjátékot? Jó sokat léc

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 16:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
Zombieland
2012. márc. 16. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!ha van eszed NEM nézed meg a zombilandet.oltári nagy hányadék,csalódás,időpocsékolás!ha jó,igényes,humoros zombivígjátékot akarsz,akkor ez a top 2:

Haláli Hullák Hajnala

Hullajó

a zombilandet NE NÉZD MEG!

2012. márc. 16. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
előző vok-még esetleg a Náci Zombik,bár az inkább akció-vígjáték-horror keveréke.mindenesetre egyszer nézhető.
2012. márc. 16. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
haláli hullák hajnala nem rossz.
2012. márc. 16. 20:06
 5/12 anonim válasza:

Szerintem a zombieland az király..

MEg van mégegy, asszem vérszívó vámpírok a magyar neve. (Vampire Suck)

2012. márc. 17. 22:55
 6/12 anonim ***** válasza:
16%

1. a vérszívó vámpírok az miért zombis?tudod a vámpír és a zombi két teljesen más dolog.

2.a zombiland egy iszonyat nagy kalap szar.mi a vicces benne?van 1 bu.zi kölyök,egy nagymenő f*szfej,meg pár NAGYON idegesítő liba,poén meg semmi.szar.

2012. márc. 18. 14:02
 7/12 A kérdező kommentje:
hi mindet látam még küldjetek lécci
2012. márc. 20. 18:04
 8/12 anonim válasza:
Megnézném a kommentelőket való elétben, akik fikázzák a zobmielandet...Rohadt nagy film, és jó értékeléseket is kapott+jó visszajelzéseket...A kérdezőnek meg csak ajánlani tudom a Juan a zombivadászt, és a Cockneys vs zombies, bár ez nincs szinkronosan, csak felirattal.:) Juan a zombivadász , szerintem a legállatabb zombis film a Haláli hullák hajnali és a Zombieland után.:)
2013. márc. 3. 00:13
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

"Megnézném a kommentelőket való elétben, akik fikázzák a zobmielandet...Rohadt nagy film, és jó értékeléseket is kapott+jó visszajelzéseket"

Nade kiktől kapott jó visszajelzéseket?És ha minekünk nem tetszik,akkor mivan?Bűn,hogy nem bégetünk minden divatszarra,mint a birkanyáj?

Téged is megnéznélek azért élőben.

2013. márc. 3. 13:49
 10/12 anonim válasza:
Divatszar? Jó, figyelj, ha nem tetszik miért kell fikáznod? A legtöbb embernek tetszett, aki megnézte lehet, hogy vannak olyan emberek mint te. Tudnál mondani konkrétumot, hogy miért is szar a film? Szerintem minden megvan benne...Főszereplő-> Szerencsétlen balek, twinky-s faszi a kemény legény, aki a kisfia miatt öli a zombikat...aztán ott van a dögös csaj, a húgával, mellesleg a nővér összejön a "balekkal", és a húga az "idegesítő mai" kölyök... A "szerepek" tökéletesek, és tökéletesen vannak eljátszva is. A filmben pedig megvan minden...Szóval konkrétumokat várok, hogy mi nem tetszett a filmből...Melyik jelenet, vagy akármi...
2013. márc. 3. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!