Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr. House? Miért nincsenek a...

Dr. House? Miért nincsenek a régi szereplők? Nem is lesznek már? Nagyon nem jó így, főleg hogy az utcsó évad! Ja és House elég hülyén néz ki! Ősz haj. Stb!

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

ő se maradhat örökké fiatal.

De az tény, hogy nem az az igazi, régi House, mint volt. kedvenc sorozatom volt, az első 4 évadig! az 5.-et is megnéztem, a 6.-ból már csak egy párat, utána meg már nem. közel sem olyqn jó, mint az 1-4;5. évadig volt! Lassan olyan lesz, mint a barátok közt, mindenki volt már mindenkivel :D sokan már csak azért nézik, mert megvan a neve, h House. sajnálom, de lehet a csúcson kellett volna abbahagyni! ezek már olyan erőltetett részek, teljesen más a történetük, stílusuk, mint a régieknek.

2012. márc. 14. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 8.-at is megnéztem felirattal, eddig 15 rész jött ki belőle. Vannak benne igen csak elgondolkodtató, akciódús, "régi House évadokat" idéző részek is.
2012. márc. 14. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy House hülyén néz ki?

Ugyanúgy néz ki, ahogy eddig (vagy melyik évadról beszélsz?).

Chase, Foreman, Wilson is az eredeti szereplők közül még a sorozatban van, Taub is már pár évadja jelen van.

Cuddy-n kívül nem nagyon írtak ki senkit, 13/Allison is már jó ideje nem voltak valami aktívak.

De állítólag a fináléra visszaakarnak hozni mindenkit még utoljára, Cuddy ha jól tudom 100% nem lesz benne, de a többiek valószínűleg de.

2012. márc. 14. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Most járok a 6. évadnál és nagyon nem örülök neki, hogy így lespoilereztél mindent!!!!

"Köszi!"

2012. márc. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!