Olyan filmekre lennék kíváncsi, amikben nagy szabású 'világmegváltó' jelenet (ek) vannak, mondanátok ilyeneket?
Pár példa, hogy mire gondolok :
X-men 3 - Attól kezdve, hogy Magneto kiszakítja a Brooklyn hídat a helyéről a csata végéig
A Karib-tenger kalózai 3 - Amikor a Fekete Gyöngy és a Bolygó Hollandi az örvényközepén sortűz alá veszik egymást
Legenda vagyok - Amikor Will Smith a végén gránáttal neki ugrik a plexinek, hogy mentse a nőt és az emberiséget
A Függetlenség Napja - a film vége
Armageddon - a film vége
A Gyűrűk Ura
Gladiátor
A Rettenthetetlen
Bár a példáid inkább sci-fi jellegűek, a következő filmek pedig drámák amolyan jó ügyért önfeláldozós jelenetekkel, ha esetleg érdekel :)
Gran Torino
Donnie Darko
Becstelen brigantyk
Az utolsó szamuráj
Hogy a fenébe ne érdekelne, hogy a példáim, mind Science Fiction, az puszta véletlen, így jött ki.
Nos a Gran Torino, annak csak a plakátja van előttem az öreg Clint Keletifával és olyan sötét akció filmnek látszott anno, ezért hagytam ki EDDIG, a középső kettőben már régebben is gondolkoztam, de valahogy eddig nem volt meg a kellő motivációm, de ha azt mondod, hogy van benne ilyesmi amire én vágyom, akkor eljöttnek érzem a pillanatot. Ami pedig az Utolsó szamurájt illeti, annál a filmnél komolyan elgondolkoztam, hogy Tom Cruise lehet, hogy mégsem merül ki annyiban mint Szőrmóksegg bal lába, mert az tényleg k**va jó film, igen az amikor ott rohannak szembe a katonákkal meg az egész az fantasztikus és milyen jó lett volna egyszer tényleg eljutni egy olyan kis faluba ahol Algren is ott reked hónapokig, ott békében, harmóniában, a gyönyörű természettel körülvéve, na mindegy, köszönöm az ötleteidet, meg fogom nézni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!