A gonosz kitalált karakterek miért népszerűbbek az emberek körében mint a jók?
Teszem azt Darth Vader, Boba Fett, Don Corleone (igaz, ő nem teljes mértékig gonosz ahogyan Vader sem, árnyalt karakterek), Joker, Hannibál, Voldemort stb...
Ez miért jellemző a nagy többségre Milyen pszichés okai vannak ennek? S ha valaki pl sosem gyilkolt, bántott másokat, miért találja rokonszenvesebbnek a gazfickót? Ti milyen okból vonzódtok egy-egy gonosz karakterhez?
15:45
Ebben egyetértek veled, mi emberek tökéletlenek, esendőek, hibásak vagyunk. A 100%, színtiszta jó karakterek valótlanok illetve idegenek, mert nincs bennük emberi.
Blackbeard (Feketeszakál) - One Piece
Tobi ("Madara Uchiha") - Naruto Shippuuden
csak animékeböl töok, ha kell mondok..
Nem azért, mert gonoszak.
Darth Vader: hatalma van, tud bánni a fénykarddal és az erővel, menő a páncélja. Enélkül is egy érdekes , kidolgozott karakter.
Boba Fett: menő a páncélja :D, jól tud löni, könnyen szerez pénzt galaxis-szerte.
Joker: kidolgozott (a karakter) beteg humora van, manipulál másokat(főleg a health ledgeres)
Hannibál: nem tudom pontosan miért. Érdekes karakter. Máshogy látja a világot (hasonló jokerhez)
Voldemort: fogalmam sincs:D van valami aurája, félelmetessége, elég elég beteg dolgokat csinál (7 részre töri a lelkét) de szerintem elég kicsinyes és kicsit többet jár a szája mint csinál valamit (a filmekből ez jön le, a könyveket nem olvastam)
+ én a Boba Fett rajongást egyáltalán nem értem. Erről a jelenségről csak hallottam, de biztos sokan.. örülnek, ha filmben látják.
Kicsit badass karakter és lehet van akik szeretnének Boba Fett lenni. Én nem. Akkor már inkább a faterja Jango Fett. Na az olyan badass, hogy nagyon! Szerintem Jango még Darth Vaderrel is szembe szállna:D Ő is szerintem elég 2D-s karakter mint boba de akkor már inkább jango.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!