Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bleach 4. filmje van már...

A Bleach 4. filmje van már feliratosan?

Figyelt kérdés
ha van valaki be tudná linkeli nekem?(nem letöltéseset)
2012. márc. 7. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Van már magyar felirat. Uraharashop, vagy wot.hu-n (Will of Fire) megnézheted.
2012. márc. 7. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:

esetleg behind.hu

Uraharán volt némi vinyó gond, vagy egyéb probléma és úgy látom nem pótolták még ezt a feliratot. Amúgy mit jelent azt, hogy nem "letöltéseset"? Csak felirat kell, vagy meg akarod venni és arra kérdeztél rá, hogy Magyarországon feliratosan már kapható-e?

2012. márc. 7. 13:36
 3/6 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy nem kell letölteni
2012. márc. 7. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
letölteni sose kell semmit. Max lehet ha olyan kedved van. De ha nem akarod letölteni akkor mit akarsz? Csak kiváncsi voltál van-e felirat és hol érhető el? Vagy ez azt jelenti online akarnád megnézni? Vagy hogy dvd-n akarod majd megvenni? Ha nem akarod letölteni mit kellene linkelni? Elnézést. Lehet kicsit nehéz eset vagyok... :)
2012. márc. 7. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:
azt kéne linkelni hogy hol találom meg az oldalt
2012. márc. 7. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Hm. Érzem már, hogy nem ugyanazon logika mentén forognak a fogaskerekek a fejünkben :)

A felirat a második hozzászólásban jelzett helyen elérhető. Uraharashop.hu-n is meglesz csak még nem töltötték vissza. Lehet még néhány biztonsági mentés vagy párhuzamos fordítás más helyeken is. EZt a google keresőből ki tudod szedni simán. Még mindig nem értem mit kérsz, azaz mihez kérsz linket. Mi legyen az oldalon? Felirat, video, vagy micsoda? Furcsa módon minden ilyesmi letöltés útján "szivárog fel" a gépedre így nem igazán értem milyen nem letöltéses linkelhető tartalom igényed van... Tekinthető az első 2 hozzászólás alapján megválaszoltnak, vagy még pontosítasz? (jelezném, hogy egy vagy-vagy jellegű kérdésre az "igen" nem válasz, tehát ha kell plusz infó akkor bővebben kell fogalmaznod) :)

2012. márc. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!