Aki már látta mindkét filmet, melyiket mondaná jobbnak: Viharsziget vagy Eredet? Kinek, melyik tetszett jobban?
Nekem viharsziget jobban bejött...Jó történet, izgalmas és elgondolkodtató.
Az eredetet is érdemes megnézni...de csak egyszer.
Vihar sziget: elképesztő h hogyan viszik végig a filmet nem is sejtenéd h a pasi megőrült csak amikor rávilágítanak a végén. Egyértelműen többször megnézős film.
Eredet: a látvány, ahogy egyik világból másikba járnak, minden fantasztikus. Nekem ez tetszett jobban mert ez egy kicsit elszáll a valóságtól és nem vagyok biztos benne hogy nem lesz ilyen a jövőben. Tekintve h hol áll a mai számítás technika. Ennek a filmnek a vége a legjobb.
Összegezve mindkét film nagyon nagy de nekem az eredet jobban tetszett.
Viharsziget ezerszer jobb.
Jobb történet, sokkal gondolkozósabb, drámaibb.
Inception is nézhető egyszer, de nem valami nagy szám, szerintem csak azért hozott annyi pénzt amennyit, mert mindenki azt mondta, hogy "milyen bonyolult megérteni, de én megértettem", tehát ha mindenki megértette mégsem lehet olyan bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!