17 éves korom óta Naruto fan vagyok. Most 23 vagyok. Akkor én a narutón nőttem fel?
Figyelt kérdés
Csak mert 17 évesen kezdtem, de akkor már ugyebár majdnem 18 az ember, szóval, majdnem felnőtt, de én akkor kezdtem és azóta is olvasom, nézem, imádom... az érdekel hogy akkor én most a Narutón nőttem fel? Mert nekem ezt mondta egy idősebb Amerikai srác, aki 28 éves, de mondtam neki hogy 17 évesen már az ember eléggé felnőtt, de ő ebben nem értett egyet....2012. márc. 5. 13:41
1/5 anonim válasza:
Az van amit te gondolsz. Ha egész nap nem csináltál mást csak azt olvasgattad meg nézted még akkor se 100%, mert valamin felnőni kb 12 éves kortól kezdődik szerintem. De ez az én véleményem.
2/5 anonim válasza:
én 18 vagyok és a cartoon networkon nőttem fel. mert egész kiskori emlékeimben olyan mesék vannak mint a bátor a gyáva kutya ed edd és eddy etc, az amerikai srác azért nem ért veled egyet, met ( most semmi hátsószándék) az amerikaiak sokkal hülyébbek az átlag embernél, és náluk kb 28 évesen vannak a 18 éves szinten :)
3/5 A kérdező kommentje:
értem. amúgy nekem a a kisgyerekkoromból a Dragon Ball, és a Dragon Ball Z van meg. és a mai napig szeretem a dbz-t.
2012. márc. 5. 14:37
4/5 anonim válasza:
énm,eg 7éves korom ota (kezdetektöl) nézem a onepiece-t például , narutot is korán elkezdtem nézni , 18, vagyok most és pl imádok animét nézni :D
5/5 anonim válasza:
Az en velemenyem szerint nem teljesen.Persze a felnotte valasnal naruto szerepet valalt,ha lehet igy mondani :)).Azzal nincs semmi baj,hogy animeket nezel,en is,most 21 eves vagyok(lany)es ugy 6-7 eve nezek animeket.ha majd oreg leszek ugy 50-60 evas akkor majd azt mondom,hogy animekt nottem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!