Holnap atjon a baratom filmezni, szerintetek mit nezzunk meg? Romantika kilove:D
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 19:18
1/16 anonim válasza:
Az utolsó szamuráj, Harcosok Klubja, Halálos temetés (a 2007-es változatot), Golyózápor (akciófilm-paródia, de úgy, hogy közben nagyon is jó akciófilm), Sivatagi Show, Hua Mulan. Nem tudom, milyen stílusúra lesz hangulatotok, ezért írtam többfélét, ezeket mindketten szeretjük.
3/16 anonim válasza:
Mi Bad Boys 2-t, Forráskódot néztünk eddig, és elkezdtük az Amerikai pitét, aminek ő minden részét látta, de én egyet se:D 1. részt néztük eddig meg, de csak az első 3-at fogjuk, mert azok a legjobbak.
17/L
5/16 anonim válasza:
Szerintem is pite, Cool túra vagy egyéb sírvaröhögős néhaszexelős.
7/16 anonim válasza:
Mar megint egy dilis amcsi filmet
tipikus sirvarohogos:)
9/16 anonim válasza:
hencok;szupercsapat;ong back 1-3;vanpiros film;az uj fiu;a meret a lenyeg;csajozos film ;nagy duranas 1-2;lopotido;kalandfergek 1-2 stb
10/16 anonim válasza:
Star Waaaaaaars minden mennyiségben!!!!!!!! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!