Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Emlékezz rám a téma. Mi a...

Emlékezz rám a téma. Mi a film végének a lényege?

Figyelt kérdés
megnéztem, a filmet, és nem értem, miért lett öngyilkos a Tyler, amikor mondhatni sínre került az élete.. Vagy talán a bátyja, Michael miatt? nem értem XD

2012. márc. 1. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:

mért is lett volna öngyilkos??? :D

szerintem nézd meg újra a filmet!

2012. márc. 1. 21:34
 2/10 A kérdező kommentje:
rohadtul hogy öngyilkos lett. vagy csak viccből volt ott a végén a család a temetőben, egy 'Tyler Hawkins' feliratú sírkövet körülállva? :'D mert akkor elég morbid vicc..
2012. márc. 1. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen ki vagyok akadva. Már vagy ezerszer feltették a kérdést, hogy tulajdonképpen mi is a film vége. Komolyan, én megértem, hogy 2001. 09. 11-én még járni sem tudtatok (én is csak 9 éves voltam). De a II. világháborúban még nem is éltem, mégis tudom, mikor volt és hogy zajlott:) Szóval nézz utána a film végén található (táblára írt) dátumnak légyszi:)
2012. márc. 1. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
hát ezt mondom én is meg még a filmben többször is felhangzott h milyen évet írnak emlékeim szerint..
2012. márc. 1. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Meghalt, de nem öngyilkos lett. 2001 Szeptember 11-ei katasztrófa mond valamit? Word Trade Center? Tyler ott volt, így halt meg. Az apja irodája abban az épületben volt, a dátumot pedig láthatod. Úgyhogy "rohadtul nem lett öngyilkos" okoska.
2012. márc. 1. 22:41
 6/10 A kérdező kommentje:
jólvanna, nem kell egyből buknózni. :|
2012. márc. 2. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
"rohadtul hogy öngyilkos lett" nekem ebből az jött le, hogy te bunkózol, de ha nem, akkor elnézést.
2012. márc. 2. 15:32
 8/10 A kérdező kommentje:
nem ismersz (:
2012. márc. 4. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
hál' istennek.
2012. márc. 7. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég kérdező milyen primitív vagy várj kitalálom 11-14 év közti lányka vagy.... a tipikus nem ismersz szöveggel ... Ha nem érted a film lényegét ne nézd... Itt nem csillog Robert Pattinson
2013. máj. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!