Mondanátok nekem legalább 100 részes animéket?
Figyelt kérdés
A Bleachet, meg a Narutot inkább hagyjuk..2012. márc. 1. 16:52
1/9 anonim válasza:
Pedig a naruto nagyon jó és ha az még nem is tetszik annyira a naruto shippuuden sokkal jobb...
2/9 anonim válasza:
one piece!!! :3 az rohadt jóó!!!! (kb 500 rész... v több, nem tom)
3/9 iGetBored válasza:
Fairy Tail(Aktív, jelenleg kb a 120.rész környékén lehet
One Piece(Aktív, 540. rész körül lehet)
Naruto(Vége, 220 részes)
Naruto Shippuuden(Aktív, 260. rész környékén lehet)
Bleach(Aktív, 360. rész környékén lehet)
ezekről tudok
4/9 anonim válasza:
A Fairy Tail-t nagyon tudom ajánlani, van még a Kaleido Star az is aranyos többet nem igazán tudok :)
5/9 A kérdező kommentje:
A Narutot egyszer elkezdtem nézni, de meguntam. Baátnőm elkezdte nézni a Bleachet gondoltam nekem is ideje lenne, de azt mondta állítólag már unalmas, meg egy bizonyos résztől nem is magyar.. Ajánlotta a Fairy Tailt. 2 napja a Fairy Tailt nézem és télleg nagyon jó. :)
2012. márc. 3. 10:47
6/9 anonim válasza:
Kateikyou Hitman REBORN! 203 részes azt hiszem xp
Gintama 201 rész, de lehet pont fordítva, és ez 203 részes + még mindig fut a folytatása 2nd Series címen
Ugye a többiek által felsorolt One Piece, Fairy Tail is most fut. De régebbit a vicc kedvéért Sailor Moon és Dragon Ball xD amúgy most fut a Hunter x Hunter 2011, habár annak még csak alig 20 része van, de azt is úgy tervezték, hogy rengeteg része legyen
7/9 anonim válasza:
Bleachben úgy az első 150-200rész elég uncsi(én végig szenvedtem), de azután, főleg kb 250től istenkirály:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!